Αρχική
 Εκθέσεις
 Μέλη
 Επικοινωνία
 

 Contrast / 
 Αντίθεση 

 Φωτογραφικό
 Είδωλο 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΡΕΝΤΙΝΑ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ» 

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Εκδρομή στη Ρεντίνα: Αναζητώντας αυτό που δεν βλέπουμε» των μελών των φωτογραφικών ομάδων «Φωτοπόροι», «ΚΛΙΚers» και «Φ», θα φιλοξενηθεί στο 11o Photonet Show στη Θεσσαλονίκη, στο Porto Palace Hotel στις 10 και 11 Μαρτίου 2018.
Η έκθεση προέκυψε μετά από φωτογραφική εκδρομή των ομάδων στην Ρεντίνα και στην γύρω περιοχή. Το ζητούμενο ήταν να φωτογραφήσουμε αυτό που δεν είναι άμεσα ορατό, όπως λεπτομέρειες ή θέματα που καθώς τα απομονώνουμε φαίνονται διαφορετικά από αυτό που είναι, καθώς επίσης να εφαρμόσουμε τεχνικές λήψης ή επεξεργασίας, που προσφέρουν μια διαφορετική οπτική και μεταμορφώνουν την πραγματικότητα.

Συμμετέχουν τα παρακάτω μέλη:
Όλγα Αραμπατζόγλου
Λευτέρης Αρσλάνογλου
Adriana Guda
Κατερίνα Δαούλκα
Ευαγγελία Δουρβαδάνη
Μάρθα Θεοδωρίδου
Αναστασία Ιορδάνου
Ιλόνα Καρκαδά
Γιώτα Κοροβίνη
Αγάπη Κοσμίδου
Στέλιος Κουγιουμτζής
Ελένη Λαζαρίδου
Παναγιώτης Λαλίδης
Ειρήνη Λαχανά
Αναστασία Μιχαήλογλου
Σωτήρης Moυσλόπουλος
Δημήτρης Νενάδης
Αντώνης Παπαστεργιόπουλος
Χρύσα Προύσαλη
Ελευθερία Σελίνη
Βαρβάρα Στρατινάκη
Σοφία Στρατινάκη
Μαρία Τσαούση
Iωάννης Τσούκαλης
Θόδωρος Χαράμης
Κορίνα Ψάλτου

Διοργάνωση - επιμέλεια: Τάσος Σχίζας

--
 
 
 
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

10-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

PORTO PALACE HOTEL

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 10-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 – PORTO PALACE HOTEL
Η έβδομη διοργάνωση στη συμπρωτεύουσα από το 2006

Το Photonet Show είναι μια διοργάνωση – θεσμός με μοναδικό concept, το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη φωτογραφία: επαγγελματίες, σπουδαστές/φοιτητές φωτογραφίας και χομπίστες του Imaging. Έχει διπλό στόχο: αφενός την ενημέρωση, μέσω της έκθεσης των πιο πρόσφατων προϊόντων που διαθέτει κάθε εταιρία, αφετέρου την επιμόρφωση μέσω workshops και σεμιναρίων που διοργανώνονται από την εταιρία μας.
Όλες οι προηγούμενες διοργανώσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Ειδικότερα, η επισκεψιμότητα από το βόρειο και κεντρικό τμήμα της Ελλάδας ήταν εντυπωσιακή καθώς η διοργάνωση αποτελεί ένα σταθερό πόλο έλξης για τους επαγγελματίες των περιοχών αυτών, αλλά και ένα καθιερωμένο διετές ραντεβού τους με τις εταιρίες που συμμετέχουν.
Ημερομηνίες διεξαγωγής
Το 11ο Photonet Show θα διεξαχθεί, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, το Σάββατο 10 Μαρτίου και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την έβδομη διοργάνωση που πραγματοποιεί η εταιρία μας στη συμπρωτεύουσα (2006, 2008, 2010, 2012, 2014, 2016).
Χώρος διεξαγωγής
Ο χώρος διεξαγωγής της έκθεσης είναι το ξενοδοχείο Porto Palace ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών, με εύκολη πρόσβαση και δωρεάν parking, που είναι γνώριμος όχι μόνο για τους εκθέτες αλλά και για τους επισκέπτες.
Το 11ο Photonet Show θα διεξαχθεί στην αίθουσα Grand Pietra Hall η οποία είναι η μεγαλύτερη αίθουσα σε όλην τη Μακεδονία (1117 τ.μ.) και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεγάλα συνέδρια και εκδηλώσεις, εντυπωσιάζοντας με τη μοναδική αρχιτεκτονική της, την ψηλοτάβανη οροφή, το φυσικό φως και την ιστορία της, που κρατά από το 1913.
Παράλληλες εκδηλώσεις
Φωτογραφικές λέσχες και σωματεία θα συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση, με παροχή χώρου, προκειμένου να προβάλλουν τις δραστηριότητές τους και να προσελκύσουν νέα μέλη.
Αναλυτικά:
f 14 – ΚΟΙΝΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
OUT OF FOCUS
Photo Art Thessaloniki
Photo Babylon
Photo Contest
ΚΛΙΚers
Φ – Oμάδα Φωτογραφίας
Φωτοπόροι
Φωτογραφική Λέσχη «Όψεις»
Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Επισκέπτες
Η είσοδος της έκθεσης θα είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες.
Συμμετοχές
Στο 11ο Photonet Show ήδη έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν οι παρακάτω εταιρίες, οι οποίες έχουν καλύψει πάνω από το 50% του διαθέσιμου εκθεσιακού χώρου (η παράθεση γίνεται με αλφαβητική σειρά):
ALBOOM DIGITAL-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.
ARX PHOTOLAB- ΡΩΣΣΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
CANON
DIVITEC AE
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ
EPSON
FISH EYE LTD
FUJIFILM HELLAS A.E.
GALAXY HELLAS ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Ε.Ε. (PENTAX)
JM SOLUTIONS – ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
I MICRO CORPORATION LTD (EIZO)
MANIOS CINE TOOLS ΕΠΕ
ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ.& Ρ. Ο.Ε.
ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.
THESSALBUM
Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη διοργάνωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά στο 210 83 20 834 (11πμ-5μμ, υπεύθυνη: Ρούλα Χαρίτου).
http://www.nexusmedia.gr/11th-photonet-show-2018/