ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕ     Π     Ι     Κ     Α     Ι     Ρ     Ο     Τ     Η     Τ     Α
 
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ         

 

 

 

f 14-κοινόν φωτογράφων

"ΓΕΝΕΣΙΣ"

Το f14 Κοινον Φωτογραφων σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης παρουσιάζουν την Παρασκευή 14/11 στις 19:00 την έκθεση "ΓΕΝΕΣΙΣ" στο cafe ZERO στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης. 

Συμμετέχουν ο Αργύρης Λιαπόπουλος, Σπύρος Μαρκογιάννης, Κατερίνα Μαρνέλλου, Νίκος Μπαζάκας, Φώτης Παλαιολόγος, Αναστασία Παλαιολόγου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κώστας Παρασκευαίδης, Αννα Πουγαρίδου, Στέλιος Φιλίππου και Γιάννης Χολογγούνης.

Παρατηρώντας τον ατελείωτο κύκλο της φύσης - γέννηση, ζωή, θάνατος- μέσα από το φυτικό βασίλειο της φύσης δημιούργησε ο καθένας τις δικές του εικόνες, την δική του ματιά, πάνω σε ένα θέμα ενδιαφέρον εικαστικά και πολύ επίκαιρο.

Τα δέντρα, τα φυτά, τα λουλούδια, το χώμα, οι δραστηριότητες των ανθρώπων, η επιστημονική έρευνα, το ευρύτερο περιβάλλον, τα χρώματα, οι μορφές, τα σχήματα αποτελούν τους άξονες πάνω στους οποίους κινείται αυτή η φωτογραφική δουλειά.

Η αντιμετώπιση του κήπου σαν κάτι το απόλυτα ζωντανό, πολυποίκιλο, αλληλένδετο, δημιουργικό μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε πλήθος εικόνων, από καταγραφικές έως αλληγορικές, από αισιόδοξες έως πεσιμιστικές. Ίσως είναι και αυτό ένα μήνυμα, ένα καμπανάκι κινδύνου που μας καθιστά όλους συνυπεύθυνους και μας καλεί να πάρουμε θέση πάνω στην χωρίς ευχολογίες προσπάθεια διάσωσης αυτού που οφείλαμε να μην το καταστρέψουμε. Το περιβάλλον.

 

aaa

 

 

Προσοχή: Αν είδατε την έκθεση, γράψτε μας την γνώμη σας ή κριτική. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

Αναστασία Παλαιολόγου

Νίκος Μπαζάκας

 

Αργύρης Λιαπόπουλος

Γιάννης Παπαδόπουλος

Στέλιος Φιλίππου

Κώστας Παρασκευαίδης

Κατερίνα Μαρνέλλου

Γιάννης Χολογγούνης

Φώτης Παλαιολόγος


ΑΡΧΙΚΗ | ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ | ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ | LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 

2004-8 © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ