ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕ     Π     Ι     Κ     Α     Ι     Ρ     Ο     Τ     Η     Τ     Α
 
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ         

 

 

PHOTOnet

Mηνιαία περιοδική έκδοση

Tο πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε την 1η Iουλίου 1997. Aπό το 1998, είναι το αποκλειστικό μέλος της EISA (European Imaging and Sound Association / www.eisa-awards.org) στην Eλλάδα για το Φωτογραφικό Τομέα (Photo Panel). Tο PHOTOnet εκδίδεται στις 15 κάθε μήνα, 11 φορές το χρόνο, πλην του Αυγούστου. Το περιοδικό χωρίζεται σε 4 τομείς:

1. Νews & Views: Tα πιο τελευταία και ενδιαφέροντα νέα από όλους τους τομείς του imaging, μαζί με την παρουσία όλων των σημαντικών εγχώριων και διεθνών εκδηλώσεων του χώρου.

2. Pics Mix: Ξεχωριστές εικόνες, αφιερώματα και συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους Έλληνες και ξένους δημιουργούς, καθώς και από τα κορυφαία Φεστιβάλ Φωτογραφίας στην Ευρώπη.

3. PHOTOnet Lab: Kάθε μήνα παρουσιάζονται αναλυτικές δοκιμές σε όλα τα προϊόντα που αφορούν την εικόνα: ψηφιακές μηχανές (και όλος ο εξοπλισμό τους όπως φακοί, φλας κ.λπ.), scanners, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, βιντεοκάμερες, κινητά τηλέφωνα, βιντεοπροβολείς, video games, MP3 players, portable media viewers κ.λπ. Oι δοκιμές αυτές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο επιτελείο τεχνικών συντακτών με τη βοήθεια ενός μοναδικού για την Ελλάδα εργαστηρίου δοκιμών, οργανωμένου με τα πιο αυστηρά διεθνή ποιοτικά στάνταρ.

Εππλέον, από το Νοέμβριο του 2004, το PHOTOnet έγινε το πρώτο ελληνικό περιοδικό και ένα από τα λίγα ευρωπαϊκά ειδικά έντυπα, το οποίο φιλοξενεί επιστημονικές μετρήσεις - δοκιμές προϊόντων Ιmaging, έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική για τη χώρα μας συνεργασία του εξειδικευμένου Ινστιτούτου «Αnders Uschold Digitaltechnik» (www.uschold.com).

Ακόμα, το PHOTOnet δημοσιεύει μαθήματα ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας μέσω Photoshop με τη μέθοδο «βήμα - βήμα», καθώς και εξειδικευμένα θεματικά αφιερώματα που βοηθούν τους χρήστες να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν καλύτερα τον εξοπλισμό τους, αλλά και να γνωρίσουν νέες τεχνικές χρήσης του.

4. Οδηγός αγοράς: Οι βαθμολογίες, τα συμπεράσματα και οι τιμές από 100 και πλέον δοκιμές προϊόντων Ιmaging παρουσιάζονται, κάθε μήνα, συνοπτικά στους αναγνώστες μας, μαζί με μια λίστα από πολύτιμες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξουν πριν από κάθε αγορά τους.

Tο PHOTOnet διανέμεται, μέσω πρακτορείου, σε όλα τα σημεία πώλησης του Tύπου, σε συνδρομητές, αλλά και σε επιλεγμένους φωτογράφους πανελλαδικά.

Πληροφορίες: http://www.nexusmedia.gr/pubs.asp?typeid=1&lang=gr# 

aaa  

Προσοχή: γράψτε μας την γνώμη  ή την κριτική σας για την έκδοση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

 


ΑΡΧΙΚΗ | ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ | ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ | LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 

2004-9 © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ