ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕ     Π     Ι     Κ     Α     Ι     Ρ     Ο     Τ     Η     Τ     Α
 
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ         

 

 

Βραβείο για το καλύτερο ελληνικό φωτογραφικό βιβλίο

Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων

Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων

Κύθηρα 801 00

Τ: (27360) 31 718

Βραβείο Δήμου Κυθήρων/Φσκ 2009

Για το καλύτερο ελληνικό φωτογραφικό βιβλίο

Το αξίας 2,000 ευρώ  Βραβείο Δήμου Κυθήρων/ΦΣΚ 2009 για το καλύτερο ελληνικό φωτογραφικό βιβλίο θα απονεμηθεί φέτος για έβδομη συναπτή χρονιά κατά τη διάρκεια των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων, 24-29 Σεπτεμβρίου.

Η κριτική επιτροπή 2009 αποτελείται από τον Άρι Γεωργίου, φωτογράφο, ιδρυτή της Φωτοσυγκυρίας και πρώτο διευθυντή του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, από την Πηνελόπη Πετσίνη, φωτογράφο και θεωρητικό φωτογραφίας, και από τον Γιάννη Σταθάτο, φωτογράφο και καλλιτεχνικό διευθυντή των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.

Υποψήφια για το βραβείο είναι όσα βιβλία δημοσιεύθηκαν στην Ελλάδα ή στην ελληνική γλώσσα από τον Μάιο 2008 μέχρι και τον Ιούνιο 2009 και έχουν ως κύριο θέμα την ελληνική ή διεθνή φωτογραφία. Υποψήφιες θεωρούνται οι εξής εκδόσεις: φωτογραφικές μονογραφίες, φωτογραφικά λευκώματα, ανθολογίες και συλλογικά λευκώματα, κριτικές, ιστορικές ή κοινωνιολογικές μελέτες, βιβλία σχετικά με την ιστορία της φωτογραφίας και κατάλογοι εκθέσεων. Το χρηματικό έπαθλο απονέμεται στον φωτογράφο (στη περίπτωση λευκώματος), στον συγγραφέα (στη περίπτωση μελέτης) ή στον επιμελητή (στη περίπτωση ιστορικού ή συλλογικού έργου).

Οι εκδότες, διανομείς και συγγραφείς που θα ήθελαν να υποβάλλουν βιβλία για το βραβείο παρακαλούνται να στείλουν από ένα αντίγραφο στην Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων, Χώρα, Κύθηρα 801 00.

Περισσότερες πληροφορίες:

Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων

Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων

Κύθηρα 801 00

Τ: (27360) 31 718

info@photokythera.com

 

 

Προσοχή: γράψτε μας την γνώμη σας για το καλύτερο ελληνικό φωτογραφικό βιβλίο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

 

 

 


ΑΡΧΙΚΗ | ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ | ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ | LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 

2004-8 © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ