ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕ     Π     Ι     Κ     Α     Ι     Ρ     Ο     Τ     Η     Τ     Α
 
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ         

 
a

 

Φωτογραφικός Διαγωνισμός

European Publishers Award 2010

Η Apeiron Photos, σε συνεργασία με κορυφαίους εκδότες φωτογραφικών λευκωμάτων σε όλη την Ευρώπη, ανακοινώνει τον διαγωνισμό European Publishers Award for Photography 2010. Ο διαγωνισμός βρίσκετε στον 17ο χρόνο του και στο παρελθόν έχει αναδείξει νικητές όπως τον Bruce Gilden, τον Dario Mitidieri, τον Simon Norfolk, τον Paolo Pellegrin και τον έλληνα Χάρη Κακαρούχα. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους έξι εκδότες και έναν ανεξάρτητο κριτή.  Φέτος, η Apeiron Photos θα είναι Project Leader του διαγωνισμού και η κριτική επιτροπή θα συναντηθεί στην Αθήνα.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το European Publishers Award For Photography 2010 θα έχει και φέτος ως σπόνσορα την Heidelberger Druckmaschinen AG. Η εταιρεία είναι γνωστή παγκοσμίως για τα πιεστήρια Heidelberg τα οποία είναι συνώνυμα με το υψηλότερο επίπεδο εκτύπωσης offset.

To European Publishers Award είναι το μοναδικό πανευρωπαικό εκδοτικό βραβείο φωτογραφίας. Δίνει την δυνατότητα σε φωτογράφους να εκδοθεί η δουλειά τους σε έξι χώρες - Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία. Οι έξι εκδότες είναι: Apeiron Photos (Ελλάδα), Peliti Associati (Ιταλία), Dewi Lewis Publishing (Αγγλία), Actes Sud (Γαλλία), Lunwerg Editores (Ισπανία) και Edition Braus (Γερμανία).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν, μεταξύ 1 και 31 Μαρτίου 2010, ολοκληρωμένες προτάσεις ή μακέτες για ένα φωτογραφικό λεύκωμα. Το θέμα είναι ελεύθερο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αιτήσεις συμμετοχής:

http://www.apeironphotos.com

Apeiron Photos

τηλ: 210 600 7925

e-mail: info@apeiron.gr

 

 

aa  

 

 

Προσοχή: γράψτε μας την γνώμη σας για τον διαγωνισμό

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

 

 

 


ΑΡΧΙΚΗ | ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ | ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ | LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 

2004-8 © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ